Jeg vil mere for Silkeborg kommune

Rune Kristensen

Byrådsmedlem

Jeg er 43 år og opvokset i Silkeborg, men har taget min uddannelse i det nordjyske på Aalborg Universitet med en enkelt afstikker til universitet i Trieste, Italien.  Jeg er far til Freja (10 år), samt bonusfar til Line (16 år) og Mads. Jeg er opvokset i Alderslyst og Hvinningdal, og bor nu på Sensommervej i Resenbro sammen med mine piger.

Jeg er i dag ansat i Fagbevægelsens Hovedorganisation som beskæftigelsespolitisk konsulent, hvor jeg arbejder med beskæftigelse-, uddannelse- og det sociale område og dækker hele region midtjylland.

Jeg arbejder målrettet for at der investeres mere folkeskolen og børneområdet med mere indhold, kreativ leg og bedre normeringer.

At der social- og ældreområderne, skal være plads til hjerterum, tid til nærvær og flere hverdagsaktiviteter, med plads til familie og venner, og respekt for at plejecentre og aktiviteter sker i alle vores større lokalområder.

At Silkeborg Kommune skal være en aktiv idrætskommune, hvor friluftsliv og motion er grundlæggende, og hvor kultur og kreativitet skal være i højsædet.

Læs meget mere på www.runekristensen.dk

 

Facebook

rune.kristensen@silkeborg.dk

Følg mig på Facebook

200 kr rabat

på din næste ordre ...

Ja tak, send mig nyhedsbrevet!